avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligatii intretinere sau nu?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligatii intretinere sau nu?!

Buna seara,

Fiind nud proprietar conform unui contract de intretinere cu bunica; ce se intampla dupa ce bunica a fost la notar si a cerut radierea uzufructului si a interdictiei de instrainare?

Eu mai am obligatia de a o intretine, dupa vanzarea imobilului?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

o seara frumoasa
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2017
Ionut345, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:15, 15 Februarie 2017
Da, ea a renuntat la dreptul de folosinta si va lasa sa vindeti, nu a renuntat la intetinere.
Cititi contractul sa vedeti ce obligatii aveti.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Februarie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare imobil clauza uzufruct Mdragomir Mdragomir Detin un imobil dobandit de la bunica mea materna prin vanzare cumparare. Exista o clauza de uzufruct, bunica avand drept de folosinta pe timpul vietii. ... (vezi toată discuția)
Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Donatie, drept de uzfruct ContSters255863 ContSters255863 In cazul in care in clauzele unui contract de donatie se precizeaza ca donatorii au drept de uzfruct asupra imobilului donat, pana la moartea donatorilor, si ... (vezi toată discuția)