avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... bransare la utilitati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

bransare la utilitati

buna seara , detin cota parte egala cu alti doi coproprietari pe alee de trecere , doresc sa ma bransej la utilitatii , imi trebuie si acordul celor doi ?Mentionez ca imobilul meu este infundat eu fiind ultima de pe alee .multumesc multl
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 07:31, 16 Februarie 2017
Atat timp cat exista cota indiviza, - coproprietattea, trebuie sa aveti acordul coproprietarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere- imobil infundat gelu71 gelu71 buna ziua sunt posesorul unui imobil infundat ,am si cota pe aleea de trecere care este in coproprietate dar care nu este formata pana acum deoarece suntem in ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune servitute de trecere? rdu rdu Imi poate spune cineva care ar fi actiunea pe care pot sa o indrept impotriva reclamantului (proprietar al fondului aservit)care invoca uzucapiunea de 30 de ... (vezi toată discuția)
Proprietar cota indiviza??? anamaria.lupu21 anamaria.lupu21 buna ziua, as dori sa ma lamuresc ce inseamna proprietar cota indiviza intrucat tatal meu vrea sa-mi treaca pe numele meu si al fratelui meu vitreg un teren ... (vezi toată discuția)