avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna seara , stiu ca pensia alimentara reprezinta 25 % din salariu net , in salariu net intra si norma de hrana ?si daca am CAR , afecteaza intrun fel ? multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 21:55, 15 Februarie 2017
Nu intră norma de hrană. Nu afectează faptul că aveți o datorie la CAR decât în condițiile în care acea datorie vă afectează în mod grav posibilitatea de trai. Se ia în considerare faptul că și copilul are nevoi, astfel încât este improbabil să se țină cont de datoriile pe care le aveți, cu excepția unei situații grave (ce trebuie dovedită).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o ... Buna ziua sunt divorțat prin acord de mediere și platesc o pensie de întreținere de 550 de lei fosta sotie dorește să ceară majorarea pensiei deoarece ... (vezi toată discuția)
Recurs majorare pensie alimentara negrutzu2012 negrutzu2012 In urma divortului ce s-a pronuntat acum 2 ani, s-a stabilit o pensie alimentara pentru copilul meu in cuantum de 20 % din salariul net. Fosta sotie a cerut ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara danarol danarol Buna ziua!as dori sa stiu cum se stabileste pensia alimentara la un minor de 1an.tatal copilului este cadru militar si beneficiaza si de alte drepturi ... (vezi toată discuția)