Buna seara,as dori sa ma ajutati intr-o privinta:ieri am avut a doua infatisare la divort,iar sotul meu lucreaza sofer pe tir si e plecat cate 3 luni la munca in Germania.mentionez ca el este angajat aici in tara dar presteaza munca in germania.ieri cand a venit vorba de pensie alimentara a prezentat doar minimul pe econmie aici pe tara,iar avocata mea a facut rost de niste extrase de con din care reiese ca in fiecare luna primea 1000 euro avans iar diurna era de 3000 euro in 3 luni.vazand lucrul acesta judecatoarea a cerut firmei respective sa justifice fiecare bani din contul sau si ce reprezinta acestea.intrebarea este:daca se dovedeste ca sunt bani la negru ce se intampla?posibil sa primesc pensie alimentara dupa mia aceea de euro?cum il poate pedepsi judecatoarea daca face dovada ca sunt bani la negru?ce se va intampla daca sunt bani la negru,si sunt convinsa ca sunt?va multumesc!
Nu aveți interesul să dovediți că sunt bani la negru, pe dvs vă interesează să primiți pensie conform veniturilor reale. Probabil că firma va da explicațiile necesare și va justifica banii pe care i-a virat în cont.
Diurna
the_power_25xxxx
in perioada august 2011-- aprilie 2012 am lucrat sofer la o firma....In contract aveam 1050 lei salariu+ 31euro/zi diurna ( 910 euro/luna--lucram in ... (vezi toată discuția)