avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... salariu functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

salariu functionar public

am o intrebare cu privire la salariile functionarilor publici di primarie,sunt consilier principal gradatia 4 in cadrul SPCLEP si am o incadrare de 1360 lei, va rog sa ma lamuriti daca este o incadrare buna.
:
Cel mai recent răspuns: andreidorin , utilizator 16:23, 16 Februarie 2017
Alte sporuri afara de gradatia de vechime mai aveti ? (gen conditii vatamatoare, confidentialitate, etc)...
nu, nu mai am alte sporuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu consilier principal andreidorin andreidorin va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la salariu;am terminat facultatea in 2011, in 2012 am trecut pe studii superioare functia de consilier asistent ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salariu functionar public ancutzaelita ancutzaelita Buna Ziua ! Lucrez in cadrul unei primarii, ca si functionar public cu un salariu de incadrare de 1050 lei + un spor de conditii vatamatoare de 15%, un spor de ... (vezi toată discuția)