avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CODUL MUNCII - ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CODUL MUNCII - ore suplimentare

Ce se intelege prin " ore libere platite " din art. 122 pct 1.CODUL MUNCII.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:29, 16 Februarie 2017
Inseamna ca desi lucratorul nu se prezinta la locul de munca respectiv in anumite zile sau ore, el este salarizat integral, in considerarea muncii suplimentare prestate anterior !
Ultima modificare: Joi, 16 Februarie 2017
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Orele libere prin care se compenseaza munca suplimentara sunt platite de catre angajator.

De exemplu, daca ati efectuat 8 ore ore suplimentare in data de 15.02.2017, atunci in ziua in care vi se compenseaza , veti primi salariul normal pentru aceste ore.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare compensate cu liber in 60 zile CORNELIU56 CORNELIU56 Din Codul Muncii : 1. Art. 122 (1) Munca suplimentara se compenseaza prin ore libere platite in urmatoarele 60 de zile calendaristice dupa efectuarea ... (vezi toată discuția)
Zile libere clava clava Cate zile libere se acorda pentru o zi lucrata de sambata la bugetari. Eu am libere zilele de sambat si duminica. Multumesc. (vezi toată discuția)
Plata orelor suplimentare bogdan_leonard bogdan_leonard buna ziua! am intrat pe contul sotului meu,cu rugamintea de a ma ajuta cu o informatie exacta sau cat mai exacta despre plata orelor suplimentare! lucrez in ... (vezi toată discuția)