avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... tema
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

tema

buna ziua...am de facut lucrarea de licenta cu tema viciile de consimtamant-dolul si eroarea...ma intrebam daca m-ati putea indruma pentru a gasi exemple.va multumsc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gosavoana , utilizator 11:36, 16 Februarie 2017
Ce inseamna exemple, jurisprudenta? Ati vorbit cu profesorul coordonator despre un plan al lucrarii, despre o bibliiografie?
da,din jurisprudenta...profesorul coordonator mi-a sugerat sa caut pe site-uri la judecatorii,numai ca nu gasesc nimic concret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plagiat mariana33 mariana33 Buna, Am si eu nevoie de ajutor in urmatoarea problema. Am facut o lucrare de licenta, iar anul acesta, profesorul care mi-a fost coordonator la lucrarea ... (vezi toată discuția)
Licenta in dreptul familiei catalina_rusca catalina_rusca buna sera, sunt in anul trei la drept si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei ,tema\"efectele casatoriei\"! mi-ati putea spune cam ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Lucrare licenta clamba clamba sunt anu 4 la drept si trebuie sa-mi aleg tema pentru licenta, vreau sa-mi dati idei ce mi-ar fi cel mai util.....sunt la FR deci va dati seama ca am fost doar ... (vezi toată discuția)