avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... licenta in dreptul familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

licenta in dreptul familiei

buna sera,
sunt in anul trei la drept si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei ,tema"efectele casatoriei"! mi-ati putea spune cam ce ar trebui sa contina planul lucrarii mele de licenta...adik doar e mult mai mult decat un refferat!va multumesc
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:35, 17 Martie 2009
Licenta sustinuta de mine cuprindea si anumite elemente din dreptul familiei....
www.ujr-dreptul.ro-aici gasesti articole de specialitate , prin cautarea unui cuvant.
Xeroxeaza materiale de la bibilioteca sau Barou , daca ai posibilitate , si , in functie de acestea , intocmeste si planul lucrarii.
Nu uita de spete si surse electronice, cat mai multe articole de specialitate din anumite reviste si jurisprudenta.

studiaza si proiectul noului cod civil pentru ca pana la ora la care vei finaliza lucrarea, probabil acesta va fi valabil.
succes
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
Eu.Ro.Lex & Av. Martin Vasile Emil , Avocat
Si mai ales discuta cu profesorul indrumator, cu el ar trebui sa finalizezi planul si lucrarea, cu el sa te sfatuiesti cand ai intalni un obstacol!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divortul cu acordul partilor-am nevoie de 2 studii de caz SRT SRT Am ca tema pentru lucrarea de licenta \"Divortul prin acordul partilor\" si nu gasesc nici un studiu de caz. Sunt disperat, caci trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)
Minorul in dreptul penal - lucrare de licenta Petraru_Irina Petraru_Irina Buna ziua , Am finalizat cursurile facultatii de drept in 2013. Anul acesta m-am decis sa dau examenul de licenta. Astfel mi s-a propus tema \" Minorul in ... (vezi toată discuția)
Help me Sofroni Catalina Sofroni Catalina Cine ma poate ajuta si pe mine cu o parere?Mi sa dat cea mai tampita tema de licenta,,Analiza infractiunilor privind circulatia pe drumurile publice in ... (vezi toată discuția)