avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divortul cu acordul partilor-am nevoie de 2 studii de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divortul cu acordul partilor-am nevoie de 2 studii de caz

Am ca tema pentru lucrarea de licenta "Divortul prin acordul partilor" si nu gasesc nici un studiu de caz.

Sunt disperat, caci trebuie sa predau proiesctul pana pe 17 aprilie.
Am cautat prin cunostinte, amici, dar nu prea cunosc persoane divortate.
Ideea este ca as avea nevoie si de copii ale unor acte, pe care sa-mi fondez studiile de caz.

Daca este vreun binevoitor, adresa mea de mail este marius.state2008@gmail.com
Nu disperati, mie mi-a luat 2 saptamani sa fac lucrarea de licenta... pe procedura civila... Cu tot cu doua corecturi ale profesorului indrumator...

V-am raspuns in privat: gasiti in lucrari de specialitate: reviste de drept dar, mai ales (avand in vedere domeniul), carti de jurisprudenta.
Slabe sanse pe net...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tema gosavoana gosavoana buna ziua...am de facut lucrarea de licenta cu tema viciile de consimtamant-dolul si eroarea...ma intrebam daca m-ati putea indruma pentru a gasi exemple.va ... (vezi toată discuția)
Licenta in dreptul familiei catalina_rusca catalina_rusca buna sera, sunt in anul trei la drept si mi-am ales tema de licenta la dreptul familiei ,tema\"efectele casatoriei\"! mi-ati putea spune cam ce ar trebui sa ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului in legislatia romana si internationala GRIGORE DENISA GRIGORE DENISA sunt studenta in anul 4 la drept si vreau sa ma apuc de licenta am un profesor indrumator care nu prea are timp de mine ati putea sa imi spuneti si mie cum as ... (vezi toată discuția)