sunt studenta in anul 4 la drept si vreau sa ma apuc de licenta am un profesor indrumator care nu prea are timp de mine ati putea sa imi spuneti si mie cum as putea incepe lucrarea de licenta (cativa pasi) drepturile copilului in legislatia romana si internationala
Puteti incepe prin a enunta actele , tratatele si conventiile internationale la care Romania este parte, respectiv , Declaratia Universala A drepturilor Omului, Conventia Europena A drepturilor Omului , si altele , apoi , sa spicuiti din articolele care fac referire la drepturile copilului . Folositi-va de asemenea de Codul familiei .cautati si pe net, orice , in materie de legislatie privind drepturile copilui , si veti vedea ca usor, se va inchega ceva frumos, care va impulsiona sa continuati,. Succes.
Draga Denisa tema aleasa de tine este ampla, complexa si sincer nu vad cine te-ar putea ajuta in sensul solicitat pentru ca mai inainte de toate trebuie sa formulezi un plan al lucrarii cu care sa te prezinti la profesor si abia dupa acesta este de acord atunci sa te apuci efectiv sa o concepi.De asemenea profesorul trebuie sa-ti recomande si o bibliografie obligatorie pe care sa o folosesti pentru lucrarea ta pe langa cea pe care o vei consulta tu efectiv prin studiu .Sincer nu m-as hazarda cu o astfel de tema sau daca ar fi totusi m-as limita doar la cea interna, respectiv legislatia romana, pentru ca sunt de prinicipiu ca " mai bine putin si bun decat mult si prost"- sper sa intelegi ce vreau sa spun.
Lucrarea de licenta
mmmmela
buna ziua,
vreau sa-mi fac lucrarea de licenta in dreptul familiei cu tema-\"drepturile si indatoririle parintesti la cresterea si ocrotirea copilului ... (vezi toată discuția)