Am o nelămurire și apelez la ajutorul vostru. Ce se întâmplă în cazul in care notarul public care se ocupa de dezbaterea unei mosteniri nu include in masa succesorala toate bunurile defunctului? (vorbim despre două posibile situații: 1. notarul din neglijență nu a sesizat acest aspect; 2. un succesibil a omis, cu bună-știință să informeze pe notar despre un anume bun al defunctului). Mă interesează care sunt pașii legali pentru a dezbate mostenirea, in intregul ei, precum și cine raspunde de greseala care s-a facut. Multumesc.
Bună ziua! Am o întrebare! Bunica mea a decis să îmi facă acte de vânzare cumpărare pe o bucata de pământ de 50 de ari problema e Ca' bunicul e decedat de 7 ani și am înțeles că trebuie să semneze frați surori nepoți, întrebarea mea e daca se poate dezbate moștenirea strict pe bucata de pământ și dacă e rentabil pentru mine?
Mulțumesc!
Mosteniri
ddenisa
daca la masa succesorala s-a omis o proprietate se anuleaza succesiunea respectiva sau se deschide o alta succesiune pe proprietatea uitata? (vezi toată discuția)