avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot fi angajata la if-ul parintilor?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot fi angajata la if-ul parintilor?

Parintii mei au deschisa o IF, eu ca fiica a lor pot fi angajata de catre acestia? Si sub ce forma? (Contract de munca inregistrat la finante sau contract/conventie de colaborare- acesta mai trebuie inregistrat undeva?). Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: DGeorgiana17 , utilizator 17:11, 6 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pt raspuns. Dar daca eu mi-as deschide un Pfa, as putea incheia cu If-ul lor un contract de colaborare? Si ar trebui inregistrat la finante?
Sau sub ce forme declarate si legale as putea obtine un venit ajutandu-i in activitatea lor? (Vanzare de flori/ florarie)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl sau ii pentru florarie? rox_ann07 rox_ann07 Doresc sa deschid o florarie, in care sa am si un raft cu articole de nunta,botez, artizanat, procurate cu factura, dar si facute de mine manual (cum ar fi ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare cu o firma din ue argo argo Buna ziua, Urmeaza ca incepand cu data de 1 iunie 2009 sa intre in vigoare un contract de colaborare incheiat de mine cu o companie din UE care nu are nici ... (vezi toată discuția)
Contract intre srl si pfa. Cristian. Cristian. Buna ziua, Vin cu o nelamurire la dvs. legata de un contract de colaborare intre un SRL si un PFA. Situatia sta in felul urmator: in octombrie 2017 am ... (vezi toată discuția)