avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Oare ministrii pot spune chiar orice?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Oare ministrii pot spune chiar orice?

Citeam azi ca ministrul muncii a declarat ca

"Ei bine, exista legea 272/2004 care prevede foarte clar ca parintii nu au voie sa-si expuna copiii la mitinguri."

Nu am gasit nici o referire in legea respectiva la asa ceva. Daca o fi, la ce articol se refera?

Intrebare: Oare nu exista nici o lege prin care sa poata fi trasi la raspundere daca spun niste lucruri neadevarate?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 18:59, 16 Februarie 2017
Se pare ca exista totusi o prevedere, mai precis Alin.(4) din Art. 27
"Copiii nu pot fi folosiţi sau expuşi de către părinţi (...) în scopul (...) de a influenţa deciziile autorităţilor publice."
Nu se... pare, pentru că e chiar așa.
Felicitări pentru că ți-ai dat singur răspunsul!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executor judecatoresc - executare program vizita glucyana glucyana Buna seara, Am nevoie urgent de o informatie. Am un prieten care nu isi poate lua copilul la programul de vizitare, are hotarare judecatoreasca care din ... (vezi toată discuția)
Buna seara! as vrea sa stiu ce drepturi am de la 16 ani pana ... gheorghiu1987 gheorghiu1987 Buna seara! As vrea sa stiu ce drepturi am de la 16 ani pana la 19 in Romania dar si in UK. Si inca o intrebare,care poate parea ridicoala si non-sens,dar ... (vezi toată discuția)
Program vizita minor corinuta corinuta Buna ziua As dori sa va intreb ce sanse as ajea sa obtin program de vizita minor fara ridicare de la domiciliu de catre tatal copilului. Minora are 4 ani. Si ... (vezi toată discuția)