avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ajutor !!!! cum scap de Presedintele de asociatie ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ajutor !!!! cum scap de Presedintele de asociatie ?

Sunt administrator la o asociatie de proprietari din jud. Arges. Cum pot scapa de 'Presedinta' de asociatie din urmatoarele motive :
- nu este corecta in ceea ce face; una zice si alta face; ma ameninta tot timpul; nu mai recunoaste ce a vorbit; jigneste oamenii si ii ameninta , etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:30, 14 Septembrie 2009
Vorbiti cu proprietarii si convocati Adunarea Generala a asociatiei solicitand schimbarea Presedintelui !=D>
Supuneti la vot si daca se aproba cu majoritate atunci procedati la numirea altui Presedinte ales tot prin vot de catre proprietarii care fac parte din Asociatie!
SUCCES!
=D>
Scapati prin convocarea unei adunari generale a proprietarilor, care are pe ordinea de zi schimbarea presedintelui
sau, daca este mentinuta presedinta, nu va retine nimeni sa va dati demisia. ;)
asta daca nu tineti cu dintii de scaunul de administrator :D
decit sa lucrati cu o tipa atit de alunecoasa, mai bine stati linistita, fara sa va umpleti de nervi. sau ii puteti cere sa va dea scris, sub semnatura, tot ce aveti de facut. ;)
Ultima modificare: Joi, 10 Septembrie 2009
ContSters61266, utilizator
Perfect de acord cu felix.
De cat dureri de cap ,mai bine liniste si pace.
Ce bine ar fi sa existe regula general valabila care sa conduca la scapat de Presedinti...
Viorela Nita a scris:

Sunt administrator la o asociatie de proprietari din jud. Arges. Cum pot scapa de 'Presedinta' de asociatie din urmatoarele motive :
- nu este corecta in ceea ce face; una zice si alta face; ma ameninta tot timpul; nu mai recunoaste ce a vorbit; jigneste oamenii si ii ameninta , etc.
Multumesc

Va dati demisia si-ati scapat de presedinte. Presedintele este ales de adunarea generala.
Daca sunteti administrator angajat din afara asociatiei nu aveti nici o sansa sa mai lucrati cu acest presedinte.
Daca sunteti proprietar in aceeasi asociatie aveti posibilitatea ca la prima adunare generala sa propuneti alt presedinte sau sa va autopropuneti ca presedinte.
Ca administrator nu puteti convoca dv adunarea generala dar ca proprietar puteti convoca adunarea cu semnatura a 20% din proprietari.

Alte discuții în legătură

Puci in asociatie Costica33 Costica33 Am fost anuntat acum de un membru al gruparii ostile mie din bloc ca joi va avea loc o adunare generala de alegeri si ca eu am fost demis in urma semnaturilor ... (vezi toată discuția)
Renuntare functie presedinte razvanzan razvanzan Buna seara.Cum sa scap de functia de presedinte?Mentionez am facut sedinta de asociatie cu locatarii dar nimeni nu vrea functia .Am ramas in continuare ... (vezi toată discuția)
Alegerea membrilor comitetului executiv Costica33 Costica33 Acum o luna de zile am fost ales in comitetul de bloc impreuna cu un cenzor, s-a semnat proces verbal la AG. Acum cateva zile presedintele a convocat adunare ... (vezi toată discuția)