avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparat teava comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparat teava comuna

Daca un proprietar a reparat teava comuna, facutura se emite pe numele lui sau a asociatiei.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 08:28, 21 Februarie 2017
Pe cel al asociatiei.
A fost informata asociatia despre necesitatea repararii tevii comune?
S-a facut o constare de catre un membru al comitetului executiv sau de administrator?
Se poate intocmi document justificativ pe asociatia de proprietari X prin dl Y
A anuntat in august 2016 pe presedintele blocului ,urmand ca in zilele urmatoare sa constate impreuna defectiunea,lucru care nu sa intamplat.A venit in februarie 2017 cu documente din august 2016,comitetul nu a fost de acord pentru ca pe facturile respective erau mai multe pozitii,dar nu toate pentru reparat teava comuna.(factura era pe numele proprietarului)Acum a venit cu o factura din februarie 2017 tot pe numele proprietarului.Deci constatarea sa facut numai da catre proprietarul apartamentului.Totodata la teava comuna a facut modificare ,vas wc suspendat, fata de cum era (pe pardoseala)
La ce teava comuna a facut proprietarul reparatii?
Instalatia din baie ptr vasul de wc este individuala.
teava comuna( de scurgere)

Alte discuții în legătură

Parti comune ? danican danican Buna ziua ! Sunt confruntat cu o situatie ciudata...in blocul nostru , de tip vechi , atipic , teava de scurgere de la cada trece , spre conducta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: exista scurgeri ... Bucifalis Bucifalis Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema: exista scurgeri si infiltratii majore de apa si reziduuri pe palfonul wc-ului de serviciu, chiar in zona ... (vezi toată discuția)
Teava scurgere apa wc stefanlupu stefanlupu Buna seara , ma confrunt cu o situatie si nu stiu cum sa actionez.Locuiesc intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4.De cateva saptamani vin vecinii de la etajul 2 , ... (vezi toată discuția)