avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intampinare recurs
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intampinare recurs

Va rog sa ma ajutati cu un model pentru intampinare recurs fond funciar.
Eu sunt reclamant. In urma sentintei civile data de instanta am castigat procesul insa paratii au atacat sentinta cu recurs.
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 10:54, 11 Septembrie 2009
Prin intampinare, care este obligatorie in recurs, raspundeti la motivele pe care le-a invocat recurentul in sustinerea recursului declarat impotriva sentintei pronuntate in fond.
prin intampinare invocati exceptii si raspundeti motivelor de recurs invocate de catre recurent .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem 3 parti. reclamant (x), parat(y), intervenient accesoriu(z). ... ionita_emil ionita_emil Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z). Instanta admite cererea de interventie in principiu a intervenientului Z printr-o incheiere ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei sentinte civile ( recurent - politia ) dacris dacris Buna seara! Am cerut cateva sfaturi acum ceva vreme pe acest forum in legatura cu contestatrea unei amenzi pentru tulburarea linistii publice. Le multumesc ( ... (vezi toată discuția)
Revizuirea (dupa recurs). spirit spirit Am castigat recursul, dar exista o contrarietate de decizii in apel si fond care ma determina sa ma gandesc la o urmatoare cale de atac. Va rog, daca are ... (vezi toată discuția)