avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Paternitate copil din afara casatoriei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Paternitate copil din afara casatoriei

In timpul căsătoriei soția rămâne însărcinată cu un alt bărbat. Cei doi soți deși separați nu înaintează actele de divorț. La nașterea copilului tatal natural îl poate recunoaște astfel încât sa fie trecut pe numele lui
Nu poate fi trecut pe numele lui, e necesar dosar in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare bebelusi augustina_1984 augustina_1984 daca esti casatorita dar nu mai locuiesti cu sotul,ai intentat actele de divort,si faci un copil cu un alt barbat ,numele tatalui de pe certificatul de nastere ... (vezi toată discuția)
Paternitatea - daca tatal nu este tatal biologic, mai poate avea grija de copil? va rog sa ma ajutati! multumesc! r_ruxa r_ruxa buna ziua, am intalnit urmatoarea situatie: un cuplu. locuiesc impreuna 4 ani. ea ramane insarcinata. fac cununia civila pt copil ca toti sa abia acelasi nume. ... (vezi toată discuția)
Schimbare certificat de nastere ancateodora23 ancateodora23 Am nevoie de ajutor,vreau sa stiu ce trebuie sa fac,situatia mea este urmatoarea..am fost casatorita acu 8 ani...desi dupa primu an ne-am despartit...abia ... (vezi toată discuția)