avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Neinformati sau rau-intentionati?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Neinformati sau rau-intentionati?

Care e procedura de angajare a unui suplinitor necalificat (gradinita), cat e platit, cum, tinand cont ca suntem la finalul lunii februarie, nu la inceput de an scolar.
Ca studii am certificat de absolvire a facultatii-nu in domeniu, vechime pana in 5 ani.
Mi-a fost prezentata oferta de munca- contract perioada determinata din 20.02, salariu cel putin minim pe economie, plata pana la 31.08- adica si vacanta de vara platita.
Acum, cineva s-a razgandit! Primesc plata cu ora, contract pana in iunie(la finalul anului scolar), adica fara vacanta de vara platita. Plus, pana la testare(am inteles ca se da o testare), plata cu ora! Imi estimeaza ca la inceputul/maxim jumatatea lunii martie voi da testare.
Cum e corect, legal, cui ma adresez acum, ca eu merg la gradinita- la ore, dar in baza la ce ma platesc ei pentru orele acestea, nu am semnat nimic. Am facut doar o cerere de aprobare pentru postul respectiv.
La inspectorat mi-au zis ca estimativ as lua 1340 net, dar oamenii de la scoala o scalda ca nu stiu exact, ca e plata cu ora si nu-i mare diferenta. Eu nu cred asa ceva!
Precizez ca pentru a lucra la gradinita mi-am dat demisia dintr-un job cu perioada nedeterminata, asa mi-au cerut, cu promisiunea ca fac cele mentionate, dar atunci nici pomeneala de plata cu ora.
Cineva nu a stiut ce a promis- din lipsa de informare sau oamenii astia sunt rau-intentionati?
Din pacate nu am cunostinte in acest domeniu, va rog sa-mi spuneti o parere sau cum se fac angajari legale pentru suplinitori.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: 8383 , utilizator 10:32, 18 Februarie 2017
Nimeni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Norma didactica educatoare neluvot2008 neluvot2008 BUNA ZIUA!VA ROG SA MA LAMURITI IN LEGATURA CU NORMA DIDACTICA A UNUI CADRU DIDACTIC,RESPECTIV EDUCATOARE. NU INTELEG DE CE O EDUCATOARE ,DE LA O GRADINITA CU ... (vezi toată discuția)
Angajare grossu grossu La inceputul anului scolar, un profesor a fost angajat ca suplinitor, avand in camponenta catedrei si o ora rezervata a unui titular. In luna aprilie titularul ... (vezi toată discuția)
Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris ... Crissa.M Crissa.M Sunt mama unui baietel de aproape 4 ani, pe care l-am inscris la gradinita privata (prin ordonanta presedentiala). Tatal copilului are program de vizita 1 ... (vezi toată discuția)