avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Onorariu avocat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Onorariu avocat

Intr-o cerere de valoare redusa avand ca obiect pretentii, instanta a obligat reclamantul la plata onorariului avocatului paratului.Precizez ca debitul precum si cheltuielile de judecata au fost achitate in timpul litigiului de catre asigurator, nu de parat.Ce sanse sunt ca in apel sa castige reclamantul?
Cel mai recent răspuns: Elena Ionescu , Consilier juridic 08:15, 18 Februarie 2017
Asiguratorul a fost chemat in garantie?
Asiguratorul a fost chemat in garantie de catre parat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Motivare proces - refuz chemare in garantie a asiguratorului! interesant! poate cineva sa ma ajute? zaharia_bogdan zaharia_bogdan Buna ziua, Acest subiect are legatura cu postarea anterioara in legatura cu accidentul in care am fost implicat, eu fiind vinovat, pentru care am fost dat ... (vezi toată discuția)
Reducere onorariu avocat in cadrul executarii silite  Boncu Constantin Boncu Constantin Buna ziua, am executat silit o hotarare de partaj - punere in posesie a unui teren; debitorul a formulat o contestatie la o executare silita care are un ... (vezi toată discuția)
Onorariu de succes solicitat dupa judecarea cauzei - somatie de plata!!! CRISTIAN CIRMACIU CRISTIAN CIRMACIU Buna seara. Reprezint o societate, care este debitoare intr-un litigiu in care creditoarea şi-a întemeiat acţiunea pe dispoziţiile OUG 119/2007. Actiunea ... (vezi toată discuția)