avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lovitura spate eunfiind vinovat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lovitura spate eunfiind vinovat

Buna seara , astazi am fost implicat intr.un accient rutier cu "victime" , soferul masinii care se afla in fata mea a franat foarte brusc din cauza unei alte masini care s.a retras in coloana fortat pentru ca nu a putut efectua o depasire , eu desi pastrasem distanta regulamentara nu am putut frana la timp lovind din spate masina ce se deplasa in fata mea , persoana din fata s.a zdruncinat din cauza impactului (nu foarte puternic 30-40 km/h , si sustinea ca o dosre capul , la fata locului a fost chemata ambulanta si politia , mi.a fost retinut permisul cu drept de circulatie 15 zile , apoi mi s.a spus ca voi putea reinoi dovada pana la solutionarea dosarului, victima se pare ca nu a patit nimic ,neavand nevoie de nici o zi de spitalizare , intrebarea mea este , ce se va intampla in continuare ?
Multumesc.
A depus plangere penala, si-a scos CML?
Nu
Si nu are de ce nu prezinta nici o urma , nici o rana , a fost pur si simplu socul.de la izbitura de la impact , a lovit tetiera cu ceafa. ( femeie fiind )
O sa se dispuna clasarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident lovitura din spate c0sminvl c0sminvl Buna seara , astazi am fost implicat intr.un accient rutier cu \"victime\" , soferul masinii care se afla in fata mea a franat foarte brusc din cauza unei alte ... (vezi toată discuția)
Contestatie pv - vinovat legal? cu moralitatea cum ramane? bibamania1981 bibamania1981 Buna ziua, Am nevoie rapid de un sfat referitor la urmatoarea situatie. Conduceam pe A1, banda II, cu viteza legala. Din spate mi-a facut semnale luminoase ... (vezi toată discuția)
Accident cu vatamare corporala FAlexandru FAlexandru Buna ziua, In septembrie am avut un accident rutier. Masina din fata mea a franat brusc, nu am mai putut sa franez in timp util si am intrat in masina din ... (vezi toată discuția)