avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 320 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pauza de masa in locurile de munca unde nu se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pauza de masa in locurile de munca unde nu se poate intrerupe activitatea pt servirea mesei

buna ziua. am si eu o nelamurire in legatura cu pauza de masa in locurile de munca in care procesul tehnologic sau specificul muncii,nu permit intreruperea activitatii pt pauza de masa. in codul muncii nu am vazut nici o referire pt astfel de locuri de munca,se lasa totul pe ccm,iar angajatoru spune ca daca nu e nici o referire in lege se aplica la fel pt toate locurile de munca. cum am putea convinge autoritatile sa specifice clar in lege ca in LOCURILE DE MUNCA UNDE PROCESUL TEHNOLOGIC NU PERMITE INTRERUPEREA ACTIVITATII,PAUZA DE MASA SA FIE INCLUSA IN PROGRAMUL NORMAL DE LUCRU? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:11, 7 Iulie 2017
Numai printr-o initiativa legislativa adopata in parlament.
Exista un proiect de lege pentru modificarea art. 134 din Codul muncii. Puteti urmari procesul legislativ pe site-ul Camerei Deputatilor de mai jos:

[ link extern ]

Expunerea de motive: [ link extern ]

Forma initiatorului : [ link extern ]

La 27.12.2016 pentru proiectul mentionat de dvs s-a incetat procedura legislativa prin retragere de catre Senat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proiect lege privind aprobarea oug 59/2010 giany_01 giany_01 a fost aprobata oug 59/2010 de catre camera deputatilor ? (vezi toată discuția)
Proiecte de legi rccro rccro În ce stadiu este acest proiect de lege ? http://www.cdep.ro/pls/proiecte/upl_pck.proiect?cam=2&idp=13850 (vezi toată discuția)
Propunere legislativa referitor la grupa deosebita ! ovis67 ovis67 Buna ziua, pe 15 martie dl Dragos Niculescu redactor pe acest sait a publicat un articol referitor la modificarea legii 263/2010 privind grupa de munca ... (vezi toată discuția)