avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Formularul 070
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Formularul 070

Buna ziua, in urma unor suspiciuni din partea celor de la Curtea de Conturi , cei de la AJPIS imi solicita pe lângă alte înscrisuri si formularul 070. Care este sancționează pentru lipsa acestui formular? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 19 Februarie 2017
Pentru ce vi se solicita acel formular ?

070 - Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni/Declarație de radiere pentru persoanele fizice care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere .

In cazul in care declaratiile fiscale nu se depun la termenele stabilite de ANAF, contribuabilii care incalca prevederile legale in acest sens pot fi sanctionati cuamenda.
Buna seara , formularul cerut este pentru a dovedi ca m-am suspendat pe perioada cat am fost in concediu de creștere copil eu fiind asimilata PFA-urilor
Daca nu l-ati depus, incercati sa mergeti sa-l depuneti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitatea pfa maria85 maria85 Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ... (vezi toată discuția)
Declaratie 096 si 010 sau numai 096 Myrabela Myrabela Daca sunt indeplinite conditiile de scoatere din evidenta platitorilor de tva se depun doua declaratii 096 si 010 sau e suficienta declaratia 096. Daca CA ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa inregistrat la onrc ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca PFA la ONRC, am primit acel certificat de inregistrare cu datele aferente, CUI, Nr. de Inregistrare in Registrul ... (vezi toată discuția)