avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Colaborare cu notari ptr legalizari
Discuție deschisă în Traduceri

Colaborare cu notari ptr legalizari

Buna, As avea o intrebare cu privire la colaborarea cu notarii. Sunt traducator autorizat PFA si sunt inscrisa la Camera Notarilor si Tribunalul Baia-Mare (domiciliul meu este in judetul Maramures). Dar imi doresc sa profesez in Cluj. Trebuie sa ma inscriu la Camera Notarilor si Tribunalul Cluj de asemenea?? Imi doresc bineinteles sa colaborez cu notari din Cluj ptr legalizari. Multumesc mult :)
Cel mai recent răspuns: ContSters24933 , utilizator 18:35, 11 Septembrie 2009
Va trebuie inscriere pentru Tribunalul Cluj ca si traducator autorizat de Ministerul Justitiei.
Pentru Camera Notarilor nu este nevoie de inscriere.B-)Practic trebuie sa va lasati cartea de vizita la cativa notari daca doriti sa colaborati cu ei pentru legalizari.
Multumesc mult pentru lamuriri :). Imi sunt de mare folos.
MIHAI GRIGORE a scris:

Pentru Camera Notarilor nu este nevoie de inscriere.B-)Practic trebuie sa va lasati cartea de vizita la cativa notari daca doriti sa colaborati cu ei pentru legalizari.

Asa este, acesta este o metoda practicata de multi dintre colegii mei traducatori si pe care urmeaza sa o pun si eu in aplicare: au intrat in contact direct cu birourile notariale si au indrumat clientii catre acele birouri notariale cu care au stabilit o procedura de lucru. Unii au lasat specimen de semnatura si copie dupa autorizatie anumitor notari si atunci este normal ca ii recomanda pe aceia!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de traduceri cu practici neortodoxe - contra legii! Wannah Wannah Buna seara! Doresc sfaturi pertinente pentru ceea ce am sa povestesc mai jos: Se prezinta urmatoarea situatie: Am colaborat cu o firma de traduceri in trecut ... (vezi toată discuția)
Traducere si legalizare edyon edyon Buna ziua, am o mica nelamurire si nu stiu ce sa fac.Am nevoie de traducerea si legalizarea unor acte,certif.de nastere,casatorie,etc. si am cautat pe ... (vezi toată discuția)