Vreau sa stiu pt. cultura mea generala, la o decizie definitiva data de judecator, la care nu exista motivare , avand in vedere, ca conventia Curtii Europeene , obliga instantele nationale , deci si Romania ca stat semnatar al acestei conventii inca din anul 1994, aceasta decizie ramane legala, sau este atinsa de nulitate ? Adica nu mai are baza legala , nu e valabila, decizia este ilegala ?
Nu se mai poate ataca, si am refuzat sa merg in Curtea Europeeana in cele 6 luni de la decizia judecatorului, deoarece mi-au fost date drepturile confiscate. Totusi vinovatii nu au fost pedepsiti.
Am primit minuta in 3 zile de la judecator, din data judecarii procesului, in care scrie 3 randuri , "se respige recursul si se mentine decizia data de instanta anterioara ".
Motivarea trebuia sa vina in max. 30 zile de la minuta, si/ sau sedinta de judecata . A trecut aproape anul si nimic. Dealtfel recursul a fost facut, in asa fel incat sa nu poata fi respins de nici-un judecator . decat la ordin politic.
Pt. ca decizia lui sa fie una corecta, el trebuia s-o motiveze. Asa scrie in jurisprudenta . Deci decat sa inventeze motivari din burta, sau la comanda, judecatorul a preferat sa nu scrie nimic, si sa lase la latitudinea mea sa decid daca merg mai departe in umatoarele 6 luni .
. Deci cu alte cuvinte , m-i sa transmis semnalul : esti prea mic tu simplu cetatean , dar si eu ca judecator, sa ne punem cu sistemul, zi merci ca ti-au dat ceea ce ti s-a confiscat , si ai grija sa nu ai deaface cu sistemul ori cu noi magistratii.
Alta explicatie eu nu vad .
Plangere cedo
popescu-sorin
as dori sa fac plangere la cedo dar nu am bani sa platesc un avocat si am inteles ca ar fi organizatii care fac gratuit acest lucru sau cineva care ar face ... (vezi toată discuția)