avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Dreptul copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Dreptul copilului

Sunt divorta de tatal copilului si de comun acord ii platea o pensie alimentara de 600 ron care era mai putin de 25%din salariu.in noembrie anul trecut a plecat in anglia si refuza sa mai plateasca nu stiu daca lucreaza cu carte de munca ce pot face?daca are carte de munca poate declara ca nu are?cum se poate afla?multumesc de raspuns
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 10:01, 20 Februarie 2017
Puteți să executați pensia stabilită prin hotărârea instanței (cea mai practică soluție) și să formulați o cerere pentru majorarea pensiei. Însă, pentru a avea succes în ce privește majorarea pensiei, trebuie să dovediți veniturile pe care le obține în prezent și să fie îndeplinită procedura de citare în mod legal.
Multumesc!cei 600 de lei pt care exista hotarare judecatoreasca se pot modifica?adica poate veni sa declare ca nu lucreaza stiind ca eu nu pot afla veniturile ?
Se poate cere reducerea pensiei prin calcularea acesteia raportat la salariul minim pe economie.
Solicitati 1/4 din venitul minim din Anglia. Incercati sa-i aflati domiciliul din Anglia si scrieti primariei de care apartine, descriind situatia si solicitandu-le ajutorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara conico conico buna ziua! as dori sa stiu care este procentul de pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara a iubitului meu! el a divortat prin 2004, ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara luizananu@yahoo.ro luizananu@yahoo.ro buna ziua! nepoata mea este in plasament familial iar statul imi da suma de 600 lei , mama este decedata, tatal lucreaza in strainatate. Prin plasament ... (vezi toată discuția)
Poate fi obligat un tată să plătească pensie de întreținere dacă nu lucrează cu carte de muncă? Valy79 Valy79 Buna seara !poate fi obligat un tata sa plătească pensie alimentara stabilita prin lege daca nu lucrează cu carte de munca? (vezi toată discuția)