Sunt divorta de tatal copilului si de comun acord ii platea o pensie alimentara de 600 ron care era mai putin de 25%din salariu.in noembrie anul trecut a plecat in anglia si refuza sa mai plateasca nu stiu daca lucreaza cu carte de munca ce pot face?daca are carte de munca poate declara ca nu are?cum se poate afla?multumesc de raspuns
Puteți să executați pensia stabilită prin hotărârea instanței (cea mai practică soluție) și să formulați o cerere pentru majorarea pensiei. Însă, pentru a avea succes în ce privește majorarea pensiei, trebuie să dovediți veniturile pe care le obține în prezent și să fie îndeplinită procedura de citare în mod legal.
Multumesc!cei 600 de lei pt care exista hotarare judecatoreasca se pot modifica?adica poate veni sa declare ca nu lucreaza stiind ca eu nu pot afla veniturile ?
Solicitati 1/4 din venitul minim din Anglia. Incercati sa-i aflati domiciliul din Anglia si scrieti primariei de care apartine, descriind situatia si solicitandu-le ajutorul.
Pensie alimentara
conico
buna ziua!
as dori sa stiu care este procentul de pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara a iubitului meu!
el a divortat prin 2004, ... (vezi toată discuția)