Am fost implicat intr-un accident auto in care eu am fost vinovat. I-am sters celuilalt bara fata. Dupa 2 ani ma trezesc acasa cu citatie de la Judecatorie, prin care sunt dat in judecata pentru reparatia masinii celuilalt sofer.
Masina este inmatriculata pe o firma al carei asociat unic este soferul. Actiunea in instanta este formulata de catre sofer ca persoana fizica, in nume propriu.
Intrebare: este acest lucru motiv de exceptie absoluta ? Pot sa anulez oricand proc esul, chiar si in recurs la tribunal ? Sau sunt obligat sa semnalez acest aspect in intampinarea pe care trebuie sa o depun acum ? Multumesc.
Nu ati avut asigurare RCA la momentul producerii accidentului?
Daca masina este inmatriculata pe firma atunci plangerea trebuia facuta de firma prin reprezentantul legal. Administratorul ca PF nu are calitate procesuala.
Nu, nu am avut rca la momentul accidentului.
In octombrie anul acesta se implinesc 3 ani de la data evenimentului. Pentru el este doar o chestiune de orgoliu personal, vrea doar sa imi dea mie o lectie pentru ca am indraznit sa ii desconsider masina, pentru ca am facut o remarca nepotrivita la data respectiva despre masina sa. Acum cere 5000 de lei pentru revopsirea barii , plus un proiector si o aparatoare de proiector, care de fapt nu se regasesc in autorizatia de reparatie, pe care oricum nu a depus-o la dosar.
Singura mea aparare in acest caz este sa trag de timp pana cand se implinesc 3 ani. Daca ii spun de acum ca acest proces este nul, nu il va impiedica nimic sa demareze un nou proces, inainte de a expira cei 3 ani, dar de acea data in cunostinta de cauza.
Deci repet intrebarea : pot anula procesul pe baza lipsei calitatii procesuale oricand, chiar si in apel la Tribunal ? Multumesc.
Dauna rca
cosminbarlad
Buna seara. Am apelat la acest forum deoarece sper ca pot gasi pe cineva care sa ma lamureasca intr-o mica problema. La inceputul lunii ianuarie am avut un mic ... (vezi toată discuția)