avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Publicare statut ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Publicare statut ONG

Buna ziua,

M-am inscris la un curs al unei asociatii care doreste la randul ei sa verifice asociatiile care se inscriu.

Mi-au cerut copii pdf dupa datele asociatiei, nu doar CIFul ci si copii dupa acte precum Statut.

Cate e de sigur daca impartasesc aceste informatii? Au dreptul sa ceara astfel de documente?
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 02:28, 17 Iulie 2017
Da, statutul si actul constitutiv sunt acte publice. E recomandat chiar sa le faceti publice chiar pe pagina web a asociatiei, daca aveti asa ceva. E un semn al deschiderii si transparentei asociatiei.
Multumesc frumos!
asa cum s-a precizat, e legitim sa le ceara si nicio problema sa le dati, dar sa eliminati din textul lor datele cu caracter personal ( cele de identificare si contact ale membrilor respectiv membrilor organelor de conducere si control - domiciliu, CI, CNP data nasterii sau alte asemenea informatii....)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am depus dosarul pentru infiintare ong Spgato Spgato Bună ziua, am depus dosarul pentru infiintare ong care cuprinde componenta nominală a celor dintâi organe de conducere dar mi se cere sa adaug și ... (vezi toată discuția)
Rol compact disk despus la dosar ong grunwald grunwald Buna seara, Care este rolul compact disk-ului depus la dosarul pentru constituire ONG? Se stie, pe acest CD se afla act constitutiv + statut ONG in format ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea noii structuri de conducere Augusta_68 Augusta_68 La o ASOCIATIE (OUG 26/2000) la retragerea unui membru, inscrierea altui nou membru, alegeri noi in componenta CONSILIULUI DIRECTOR... se actualizeaza actul ... (vezi toată discuția)