avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident auto cu vatamare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident auto cu vatamare

In 2015 am fost implicat intr-un accident auto in lant (5 masini), in urma caruia o persoana a fost transportata la spital. In urma accidentului s-au retinut 3 permise, inclusiv al meu. Dupa 3 luni, am fost instiintat ca o persoana (cea transportata la spital) a inaintat o plangere in ziua 89 din cele 90 de zile in care avea voie sa depuna plangere si in care a scolicitat daune, deoarece a suferit un soc emotional si cere 5000euro. Am fost chemat de catre politistul ce instrumenteaza cazul sa completez o cerere pe care el o inainteaza catre IML in care cere sa ii fie trimise fisele ei, din ziua accidentului si daca figureaza cu zile de spitalizare. Asta se intampla in Iunie 2015, de atunci ori de cate ori am incercat sa iau legatura cu acel politist, ori se afla plecat, ori e la masa, ori este iesit etc... nu am mai reusit sa am o audienta la el. Eu personal ma aflu in afara tarii si am nevoie de permis, suntem in 2017 si imi pare ca acesta ancheta se tergiverseaza inutil. Am aflat prin cai mai speciale sa le spunem ca fiinta luata cu ambulanta, in ziua respectiva si-a facut toate exsmenele posibile si a iesit cu traiecte zero si am mai aflat ca inainte de accidentul in care am fost implicat, ea a mai fost implicat intr-un altul. Catre cine pot face scrisoare sa aflu starea dosarului si daca fac o procura se poate ocupa cineva din tara, pt ca asa cum am mentionat ma aflu in afara tarii.
Puteti adresa o cerere organului de urmarire penala prin care sa solicitati sa vi se comunice stadiul cercetarilor. Se poate ocupa un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza o ancheta penala, urmare a unui accident auto? Rossi46 Rossi46 Subiect: Accident auto, cat dureaza ancheta, daca victima a depus plangere dar nu a depus nimic la dosar? Acum aproximativ 1 an, am fost implicat intr-un ... (vezi toată discuția)
Accident auto, cu vatamare corporala, plangere penala?! Rossi46 Rossi46 In luna februarie 2015 am avut parte de un accident auto, in accident au fost implicate 5 autoturisme pe DN1 , la viteza mica. Practic 2 masini s-au acrosat pe ... (vezi toată discuția)
Accident rutier biancaa94 biancaa94 Buna ziua, Anul trecut in decembrie am fost implicata intr-un accident rutier. Eu am fost cea vinovata am vrut sa depasesc un tir , si din sens opus venea o ... (vezi toată discuția)