Buna ziua, Anul trecut in decembrie am fost implicata intr-un accident rutier. Eu am fost cea vinovata am vrut sa depasesc un tir , si din sens opus venea o masina , nu am mai apucat sa efecuez manevra de depasire . Pentru a evita imactul am tras stanga de volan, nu am resuit sa evit imactul de tot si ne-am lovit frontal dreapta. Masina mea a iesit de pe carosabil . Dar nu am patit nimic nici eu si nici cel pe care l-am lovit. Am iesit amandoi din masini, ele fiind avariate bine . Eu am fost cea pe care au consultat-o medicii de pe ambulanta prima,, apoi a venit si domnul la abulanta pentru a fi consultat, a spus ca il dor doua degete, pe care le misca, a fost si el cosultat totul bine si frumos. Domnul pe care l-am lovit mia cerut o suma imensa de bani, de 3 ori valoarea masinilor noastre, eu atunci i-am spus ca nu am de unde sa ii dau acesti bani. Cand domnii politisti au intrebat daca mai avem nevoie de ingrijirii medicale, ca ambulanta vrea sa plece, el a spus ca doreste sa mearga la spital sa ii se faca mai multe investigatii ca el in trecut a avut probleme cu mana si ca a avut fisuri la degete, nu mai stiu exact ce a enumerat el. Eu am ramas sa dau declaratii. Mi-au spus ca pentru ca el a plecat cu amubulanta mi se va suspenda permisul , dar ca primesc dovada si pot circula . Dupa ce mi-a expirat dovada am fost sa o reinoiesc, am discutat cu cel care se ocupa de caz, si mi-a spus ca nu va dura mult, ca dosarul se va casa. In tot acet timp mergeam sa imi scot dovada lunar, Dupa 6 luni am vrut sa vad care este situatia si de ce dosarul e inca deschis. Domnul cel ranit a venit cu 65 de zile de spitalizare, si cu ceritificare medico legale ca are nevoie de operatie la degete si la picior. Si ca si-a luat avocat, ca a depus plangere si tot tacamul. Am ramas socata, si chiar nu pot sa cred ca acel imapact a cauzat aceste leziuni. Mai ales ca el a spus la momentul accdentului ca are probleme cu mana si pentru asta doreste sa se duca cu ambulanta. Cum pot face sa aflu isoricul medical al lui, si sa se dovedeasca ca nu accidentul i-a cauzat acele fisuri in oase, pentru care el tot aduce certificate medico legale. . Daca se va opera va strange peste 90 de zile de spitalizare, si clar va vrea sa ii platesc toate daunele. Sunt de acord sa platesc dar ceea ce am cazuat eu, nu toate problemele medicale pe care acesta le are. Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia asta . Va multumesc frumos