avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier

Buna ziua, Anul trecut in decembrie am fost implicata intr-un accident rutier. Eu am fost cea vinovata am vrut sa depasesc un tir , si din sens opus venea o masina , nu am mai apucat sa efecuez manevra de depasire . Pentru a evita imactul am tras stanga de volan, nu am resuit sa evit imactul de tot si ne-am lovit frontal dreapta. Masina mea a iesit de pe carosabil . Dar nu am patit nimic nici eu si nici cel pe care l-am lovit. Am iesit amandoi din masini, ele fiind avariate bine . Eu am fost cea pe care au consultat-o medicii de pe ambulanta prima,, apoi a venit si domnul la abulanta pentru a fi consultat, a spus ca il dor doua degete, pe care le misca, a fost si el cosultat totul bine si frumos. Domnul pe care l-am lovit mia cerut o suma imensa de bani, de 3 ori valoarea masinilor noastre, eu atunci i-am spus ca nu am de unde sa ii dau acesti bani. Cand domnii politisti au intrebat daca mai avem nevoie de ingrijirii medicale, ca ambulanta vrea sa plece, el a spus ca doreste sa mearga la spital sa ii se faca mai multe investigatii ca el in trecut a avut probleme cu mana si ca a avut fisuri la degete, nu mai stiu exact ce a enumerat el. Eu am ramas sa dau declaratii. Mi-au spus ca pentru ca el a plecat cu amubulanta mi se va suspenda permisul , dar ca primesc dovada si pot circula . Dupa ce mi-a expirat dovada am fost sa o reinoiesc, am discutat cu cel care se ocupa de caz, si mi-a spus ca nu va dura mult, ca dosarul se va casa. In tot acet timp mergeam sa imi scot dovada lunar, Dupa 6 luni am vrut sa vad care este situatia si de ce dosarul e inca deschis. Domnul cel ranit a venit cu 65 de zile de spitalizare, si cu ceritificare medico legale ca are nevoie de operatie la degete si la picior. Si ca si-a luat avocat, ca a depus plangere si tot tacamul. Am ramas socata, si chiar nu pot sa cred ca acel imapact a cauzat aceste leziuni. Mai ales ca el a spus la momentul accdentului ca are probleme cu mana si pentru asta doreste sa se duca cu ambulanta. Cum pot face sa aflu isoricul medical al lui, si sa se dovedeasca ca nu accidentul i-a cauzat acele fisuri in oase, pentru care el tot aduce certificate medico legale. . Daca se va opera va strange peste 90 de zile de spitalizare, si clar va vrea sa ii platesc toate daunele. Sunt de acord sa platesc dar ceea ce am cazuat eu, nu toate problemele medicale pe care acesta le are. Va rog sa imi spuneti ce pot face in situatia asta . Va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 19:55, 20 Iunie 2018
Sa va angajati un avocat si sa va pregatiti apararea ca este foarte posibil sa se lucreze la un dosar penal de vatamare corporala din care veti iesi nu prea bine faca o aparare eficienta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat medico-legal ContSters101377 ContSters101377 in cazul in care 2 parti decid sa se impace, in urma unui accident cu vatamare corporala, in fata unui notar, iar victima decide totusi dupa impacare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! fiul meu a avut un accident rutier cu victima, el ... Loredana40 Loredana40 Bună ziua! Fiul meu a avut un accident rutier cu victima, el a lovit o doamna care circula pe partea carosabilă aproape de mijlocul drumului, afară ploua ... (vezi toată discuția)
Accident cu victimă pe trecerea de pietoni. cum se procedează în această situație, mai poate avea și alte pretenții bănești dacă o despăgubesc asigurările? camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa ma ajutati intr-o situatie: am accidentat pe trecerea de pietoni o persoana,nu am lovit-o defapt ,m-am trezit cu ea in fata masinii in ... (vezi toată discuția)