avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Drept la limitare consum produse externe
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Drept la limitare consum produse externe

La intrarea la film cu copilul am facut imprudenta sa nu ascund plasa cu doua pungi de chips-uri si doua sticle de apa luate din supermarket iar domnul de l-a bilete mi le-a confiscat temporar pe pretextul ca nu sunt cumparate de la ei (ei avand preturi nesimtit de mari, de altfel).
Dupa ce am cerut sa vorbesc cu managerul a venit un manager (fake, avea sa constat mai tarziu) si singura sa motivare ce-a stat in picioare a fost faptul ca "fac galagie cu stick-urile". Culmea, intr-o sala plina de copii nu tocmai linistiti iar natcho-ul lor e mult mai crocant. Pana la urma mi-am primit sticlele de apa dar chipsurile doar dupa film.
Culmea e ca mai mi-au si zis ca "de ce n-am mascat". De parca, e mai bine sa ascunzi ceva decat sa fi transparent...

Ma intrebam daca chiar au dreptul sa-mi limiteze accesul cu propriile lucruri (ei avand undeva un afis de genul) si daca nu s-ar preta pentru o sesizare la Protectia Consumatorului?
Ultima modificare: Duminică, 19 Februarie 2017
slymaximus, utilizator
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 20:44, 19 Februarie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fiind o proprietate privata pot impune respectarea unor reguli in privinta accesului si consumarii unor produse achizitionate din alte locatii.
Nu veti avea castig de cauza daca veti sesiza ANPC.
Nici cand te mergi la un restaurant nu te duci cu mancarea de acasa sau din alta parte. Asta ca o comparatie putin exagerata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consumarea produselor în supermarket înainte să fie achitate poate fi considerată furt? am fost amenințat cu poliția din acest motiv, deși am pus produsul înapoi coș după ce l-am desfăcut Valentim.77 Valentim.77 Bună ziua. Zilele trecute am fost pus intr-o situatie putin jenanta. Eram cu sotia si cu copilul la cumparaturi, celui mic i sa facut sete asa ca am deschis o ... (vezi toată discuția)
Intr-un supermarket mi-au fost retinute cumparaturile facute in alt magazin (pentru ca nu aveam bonul la mine) ContSters350169 ContSters350169 Buna ziua, Doresc sa va intreb ce as putea face in cazul in care mi-au retinut cumparaturile intr-un supermarket, cumparaturi pe care le facusem intr-un ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: despre copilărie... ContSters4579 ContSters4579 ...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la ... (vezi toată discuția)