avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului - studenta
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului - studenta

Buna ziua, m-ar interesa un raspuns concret. Sunt insarcinata si voi naste in martie, pe 24-25.Sunt studenta in anul 3 la o postliceala sanitara, dar mi-am facut cerere de suspendare a anului in Februarie 2017. Mai pot beneficia de indemnizatia de crestere a copilului pentru mame studente? Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie Irinaely6 Irinaely6 Buna seara ! Intrebarea mea este urmatoarea pana pe data de 1 martie 2017 am beneficiat de indemnizatie crestere copil apoi lunile urmatoare nu am lucrat nici ... (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere al doilea copil GheOana GheOana Buna ziua! Sunt studenta si am nascut pe 15 martie 2015. Beneficiez de indemnizatie de crestere a copilului pana in martie 2017. Acum sunt din nou insarcinata. ... (vezi toată discuția)