avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Afacere pneuri second hand
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Afacere pneuri second hand

Buna ziua !
As dori sa stiu ce documente sunt necesare in UE la achiziționarea sau donația de anvelope second hand? De asemenea as vrea sa stiu câte ceva despre modalități de plată?
Vs mulțumesc anticipat !
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SC DDI Consulting SRL , Consultant protectia mediului 22:20, 28 Februarie 2018
La achizitia intracomunitara de anvelope second hand trebuie sa raportati si sa platiti taxa la Fondul pentru mediu: Pe langa alte taxe fiscale, va recomand sa verificati urmatoarele acte normative: Ordonanta de Urgenta 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, Ordinul 578/2006- Metodologia de calcul a contributiilor la Fondul pentru Mediu.
Pentru mai multe informatii nu ezitati a ma contacta la telefon : 0723338369.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse china claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Cum vinzi produse comandate in China, de ce acte de inregistrare ai nevoie? (vezi toată discuția)
Societate comercială - plătitoare de tva - achiziție intracomunitară - taxe și impozite smartfixonline smartfixonline Societate comerciala cu 1 angajat , platitoare de TVA , achizitioneaza din Germania un produs de 1000RON (fara TVA) Plateste In Romania 19% 190RON TVA ... (vezi toată discuția)
Import produse din sua retiandi retiandi Buna ziua, as dori sa ma interesez in legatura cu importul de produse din SUA. Este vorba de produse de igiena feminina (absorbante , tampoane, lenjerie ... (vezi toată discuția)