avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Import produse din SUA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Import produse din SUA

Buna ziua,

as dori sa ma interesez in legatura cu importul de produse din SUA. Este vorba de produse de igiena feminina (absorbante , tampoane, lenjerie intima etc), care ar trebui importate din SUA pe firma si vandute spre utilizatori finali.
Puteti sa ma ajutati in legatura cu taxele de importare si alte informatii se stiut in legatura cu importul?

Va multumesc pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:36, 1 Martie 2018
Pe langa alte taxe fiscale, va recomand sa verificati urmatoarele acte normative: Ordonanta de Urgenta 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, Legea 249/2015 privind gestionarea ambalajelor, Ordinul 578/2006- Metodologia de calcul a contributiilor la Fondul pentru Mediu, pentru ambalajele puse pe piata din Romania. Exista o taxa de 2 lei pe kg de ambalaj pus pe piata din Romania pentru care nu sunt indeplinite obiectivele de valorificare prin reciclare.
Pentru mai multe informatii nu ezitati a ma contacta la telefon : 0723338369.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
SC DDI Consulting SRL, Consultant protectia mediului
iar in ce priveste importul: [ link extern ] .
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse china claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Cum vinzi produse comandate in China, de ce acte de inregistrare ai nevoie? (vezi toată discuția)
Fima import export Aleeex Aleeex Buna ziua. Am posibilitatea sa aduc o cantitate mare de ouă (5 tiruri) din Germania la solicitarea unui vânzător din tara. Firma am înființată însă ... (vezi toată discuția)
Societate comercială - plătitoare de tva - achiziție intracomunitară - taxe și impozite smartfixonline smartfixonline Societate comerciala cu 1 angajat , platitoare de TVA , achizitioneaza din Germania un produs de 1000RON (fara TVA) Plateste In Romania 19% 190RON TVA ... (vezi toată discuția)