avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Importator medicamente
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Importator medicamente

buna ziua! am fost nominalizata sa aflu toti pasii pentru a deveni importator de medicamente.
va rog sa ma ajutati cu acesta informatie si sa-mi spuneti de unde pot sa incep cautarile sau care sunt exact acesti pasi pentru a deveni importator de medicamente? ce calitate trebuie sa ai? studii? va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 9 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: SC DDI Consulting SRL , Consultant protectia mediului 22:06, 28 Februarie 2018
Autoritatea statului care autorizeaza importatorii de medicamente este ministerul sanatii. De acolo incepeti cautarile..
Pe langa alte taxe fiscale, va recomand sa verificati urmatoarele acte normative: Ordonanta de Urgenta 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, Legea 249/2015 privind gestionarea ambalajelor, Ordinul 578/2006- Metodologia de calcul a contributiilor la Fondul pentru Mediu, pentru ambalajele puse pe piata din Romania. Exista o taxa de 2 lei pe kg de ambalaj pus pe piata din Romania pentru care nu sunt indeplinite obiectivele de valorificare prin reciclare.
Pentru mai multe informatii nu ezitati a ma contacta la telefon : 0723338369.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produse china claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Cum vinzi produse comandate in China, de ce acte de inregistrare ai nevoie? (vezi toată discuția)
Import produse din sua retiandi retiandi Buna ziua, as dori sa ma interesez in legatura cu importul de produse din SUA. Este vorba de produse de igiena feminina (absorbante , tampoane, lenjerie ... (vezi toată discuția)
Fima import export Aleeex Aleeex Buna ziua. Am posibilitatea sa aduc o cantitate mare de ouă (5 tiruri) din Germania la solicitarea unui vânzător din tara. Firma am înființată însă ... (vezi toată discuția)