avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Produse China
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Produse China

Cum vinzi produse comandate in China, de ce acte de inregistrare ai nevoie?
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer1975 , utilizator 12:02, 1 Martie 2018
Pe langa alte taxe fiscale, va recomand sa verificati urmatoarele acte normative: Ordonanta de Urgenta 196/2005 privind Fondul pentru Mediu, Legea 249/2015 privind gestionarea ambalajelor, Ordinul 578/2006- Metodologia de calcul a contributiilor la Fondul pentru Mediu, pentru ambalajele puse pe piata din Romania. Exista o taxa de 2 lei pe kg de ambalaj pus pe piata din Romania pentru care nu sunt indeplinite obiectivele de valorificare prin reciclare.
Pentru mai multe informatii nu ezitati a ma contacta la telefon : 0723338369.
Este vorba de baloane folie si latex, ma refer la factura sau aviz ce documente sunt necesare pentru inregistrare contabila?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Importator medicamente maria.roxana maria.roxana buna ziua! am fost nominalizata sa aflu toti pasii pentru a deveni importator de medicamente. va rog sa ma ajutati cu acesta informatie si sa-mi spuneti de ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara r_alina2003 r_alina2003 Buna seara! O societate neplătitoare de TVA, cu CIF special pentru achiziții intracomunitare, primește factura de achiziții fără TVA cu o valoare mai ... (vezi toată discuția)
Import produse din sua retiandi retiandi Buna ziua, as dori sa ma interesez in legatura cu importul de produse din SUA. Este vorba de produse de igiena feminina (absorbante , tampoane, lenjerie ... (vezi toată discuția)