avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract de inchiriere Anaf
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract de inchiriere Anaf

Buna ziua
As dori sa stiu daca pot inregistra un contract de inchiriere la Anaf in cazul in care situatia este urmatoarea. Apartamentul este detinut in cote egale de mine , sora mea si mama mea( decedata). Nu am facut suplimentul la succesiune dupa mama mea pentru a ne reveni si partea ei. Cum pot inregistra un contract de inchiriere doar din partea noastra( eu si sora mea). Eventual doar pe numele meu si sora sa imi dea procura de proprietar delegat. Mentionez ca mama mea este si ea trecuta pe rol la impozit. Sau cum pot face cu contractul? Va multumesc mult pentru ajutor. Roxana
Cel mai recent răspuns: Roxana341 , utilizator 16:11, 20 Februarie 2017
Va recomand cu multa sinceritate sa faceti succesiunea , apoi sa operati cu prorpietatea asa cum doriti.
Buna ziua
Multumesc mult pentru raspuns. Din pacate cu succesiunea e un pic mai complicata treaba si de durata. Ma interesa poate sa reusesc intr-un fel sa inchiriez apartamentul cu forme legale. Daca stiti cumva vreo varianta, va rog frumos sa ma sfatuiti.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament mostenit Liliana Cristian Liliana Cristian Buna ziua,am mostenit de la mama noastra (dupa decesul ei )un apartament in cote egale de 1/2 fiecare. Am facut succesiunea si avem fiecare certificat de ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament cu alt proprietar karrigan karrigan Buna ziua, Doresc sa inchiriez un apartament la care nu sunt eu proprietar, ci mama mea. Fiind in alta localitate nu are timp sa se ocupe si ma voi ocupa ... (vezi toată discuția)
Ajutor- succesiune complicata Roxana341 Roxana341 Buna ziua, Am intampinat probleme cu o succesiune mai complicata si va rog din suflet sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Situatia este urmatoarea, Bunicii din ... (vezi toată discuția)