avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită suspendare executare judecatoreasca
Discuție deschisă în Executare silită

suspendare executare judecatoreasca

Buna ziua!

Am primit de la un executor judecătoresc o hotărâre privind înfiinţare poprire la un salariat.
Am înfiinţat poprirea, dar între timp salariatul a obtinut o hotarare judecatoreasca privind suspendarea provizorie a executării silite.

Acum, noi suntem la mijloc:

- angajatul spune sa nu ii mai oprim bani, avand in vedere aceasta suspendare;
- executorul judecatoresc înţelegere prin aceasta suspendare sa ii oprim in continuare, dar banii sa ramana intr-un cont până la solutionarea definitiva.
Cum este legal? Că noi suntem la mijloc....

Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: alina75 , utilizator 14:45, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am fost executat silit de către un executor pentru ... Cătălin 77 Cătălin 77 Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă. Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita, suspendare - obligatia tertului poprit gh3gh1 gh3gh1 Unitatea a primit o poprire pe salariul unui angajat. Executorul a hotarat: .... sanu faceti nicio plata care ar diminua .... pana la achitarea integrala a ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)