avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Diploma de bac retinuta de facultate
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Diploma de bac retinuta de facultate

Salut,

Va scriu doarece de ceva timp ma chinui sa imi iau diploma de bac de la facultate. Am nevoie de ea la locul de munca si cei de la facultate imi cer sa completez acea cerere de lichidare. Nu ar fi probleme daca ar fi la munca si cei de la care trebuie sa iau cate o stampila atunci cand pot sa ajung eu la facultate dat fiind faptul ca programul de munca ma impiedica. Am incercat de buna voie sa ma inteleg cu ei si sa le explic dar nu am reusit nimic. Exista o lege care specifica ca acest lucru este ilegal ? Sa ma pot duce sa le-o arat. Si in acelasi timp daca merg la un avocat am castig de cauza ? Sa eliberez alta diploma ar insemna sa merg cel putin 2 zile in alt oras sa imi rezolv acolo cu toate actele.

Facultatea este de stat, din Bucuresti, am fost la buget dar am renuntat, de fapt, nu am mai fost la facultate si am fost exmatriculat.

Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
Loonatek, utilizator
Cel mai recent răspuns: Loonatek , utilizator 17:47, 20 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma retinuta ... mihaigabriel mihaigabriel Buna ziua, Imi cer scuze daca nu sunt in sectiunea corecta si postez acest mesaj aici (sincer nu stiu unde ar trebui postat). As dori sa-mi dati un sfat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare diploma de bacalaureat kely1988 kely1988 Buna ziua, Am intalnit o problema la eliberarea diplomei de bacalaureat de la universitate particulara din Bucuresti. Este vorba despre o persoana care a ... (vezi toată discuția)
Buna seara! va multumesc anticipat pentru raspuns. in speranta ... MG2022 MG2022 Buna seara! Va multumesc anticipat pentru raspuns. In speranta ca gasesc ajutor in comunitatea dumneavoastra, supun atentiei urmatoarea problema: am ... (vezi toată discuția)