avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pentru recuperare credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pentru recuperare credit de nevoi personale?

Buna ziua,

Va rog mult sa ma ajutati cu o nelamurire privind demersul de recuperare a unei sume de bani imprumutata in 2013 de la banca.

Am facut un credit de nevoi personale relativ mic (5000 de lei) si dupa un an nu am mai avut posibilitatea sa il platesc deoarece am ramas fara loc de munca. De curand m-am angajat din nou si mi-am asumat faptul ca urmeaza, la un moment dat sa inceapa sa imi traga din salariu firma de recuperare pentru a achita creditul, deoarece banca nu a vrut sa ma mai ajute cu o refinantare pentru a-l acoperi.

Cand am primit, insa, ordinul de executare silita, am fost instiintat ca imi vor pune direct sechestru pe bunurile imobiliare (sunt partas la apartamentul parintilor in urma unei succesiuni) si nu pe salariu.

Intrebarea mea este: au voie sa imi puna direct sechestru avand in vedere ca, creditul este de nevoi personale, fara ipoteca, si nu am declarat nicaieri acest bun imobiliar? Si daca da, pot face cumva sa achit din salariu fara sa fie implicat apartamentul?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Catalin_Sm , utilizator 15:34, 21 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua,

Suma este de 4.943,37 lei din care 4.153.00 creditul si 790,33 cheltuieli de executare silita.

Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit giorgiana24 giorgiana24 Buna ziua, va rog mult sa ma ajutati cu un sfat. Sunt disperata. Anul trecut am facut un credit pe numele meu pentru o alta persoana . A platit ratele doar ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca SOFYKRL SOFYKRL Buna ziua, Am doua credite la unicredit bank care au fost declarate scadente anticipat, suma totala fiind de 35000 ron, au trimis o instiintare de ... (vezi toată discuția)
Executare silita banca dumi sorin dumi sorin Salutare! Situatia mea pe scurt e aceasta:am un leasing la masina la care mai am 2 ani de plata cu o rata de 150 eur,un credit la Banca de nevoi personale ... (vezi toată discuția)