avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... lnformatie sprijin financiar persoane fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

lnformatie sprijin financiar persoane fara loc de munca

Buna seara,
as dori,va rog, un raspuns din partea dumneavoastra.Eu am lucrat in Italia 12 ani si acum (pentru ca aici este greu cu chieltuielile si chiria) doresc sa ma intorc acasa, in Romania.
Ce posibilitati am de trait pana cand o sa-mi gasesc un servici? Am dreptul la somaj sau la o alta indemnizatie?
Multumesc frumos,
Carmen Ghiorghita
Cel mai recent răspuns: ghiorghitacarmen , utilizator 20:43, 21 Februarie 2017
Puteti obtine un ajutor social . Detalii :

[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii pentru a beneficia de somaj noemi_88 noemi_88 am o nelamurire.am tot cautat informatii despre somaj si tot nu am inteles cum stau treburile.momentan nu lucrez si nu gasesc un job bun si as vrea sa primesc ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, fostul soț a decedat ,nu are vechime in munca ,băiatul ... Iulicuta Iulicuta Bună ziua, fostul soț a decedat ,nu are vechime in munca ,băiatul poate primi un ajutor de urmaș ceva? (vezi toată discuția)
Schimbare de prenume aaaccc111 aaaccc111 Bună ziua, mă scuz dacă am publicat în secțiunea greșită. Am crescut în străinătate și prenumele meu este fuarte greu de pronunțat aici deci îmi ... (vezi toată discuția)