avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare de prenume
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare de prenume

Bună ziua, mă scuz dacă am publicat în secțiunea greșită.
Am crescut în străinătate și prenumele meu este fuarte greu de pronunțat aici deci îmi doresc să îl schimb, aș vrea DUAR să adaug o literă așa să fie mai ușor de citit. Cui trebuie să mă adresez?
Trebuie să mă întorc in țara vara asta dar rămân timp câteva săptămâni, de cât timp am nevoie pentru cererea asta? Am citit de 3 luni, din momentul în care depun cererea pot să mă întorc in Italia până ce am un răspuns?
Uare am dreptul să cer schimbarea asta? Pentru mine ar însemna foarte mult în viața de zi cu zi.
Cer ajutor, mulțumesc
Ultima modificare: Vineri, 28 Februarie 2020
aaaccc111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:13, 28 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Urmati pasii din linkul de mai jos.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica problema cu certificatul de nastere al copilului meu ContSters180134 ContSters180134 buna ziua. Cu ce sa dovedesc ca prenumele copilului meu se scrie altfel,decat cel pe care este scris in registru de stare civila.Prenumele copilului este de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume si prenume amh amh Buna ziua. Am o problema cu numele, deoarece este scris in limba engleza, as dori sa modific cateva litere ca sa fie mai usor de citit in limba romana. ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui copilului dupa divort hammissaoana hammissaoana Buna seara,as vrea sa stiu daca dupa divort pot schimba numele de familie al copilului,acesta purtand acum numele tatalui;dar prenumele?si cat costa?imi cer ... (vezi toată discuția)