avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clasa de salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clasa de salarizare

Va rog mult, cineva poate sa-mi spuna daca se aplica din Legea Cadru- privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice - Anexa nr. III - FAMILIA OCUPAŢIONALĂ DE FUNCŢII BUGETARE ”SĂNĂTATE” - Capitolul I - Unităţi sanitare, de asistenţă socială şi de asistenţă medico-socială
I.1. Persoanele care exercită funcţiile nominalizate în tabel pe
perioada cît exercită aceste funcţii, beneficiază de un număr de
clase suplimentare, faţă de salariul de bază avut, după cum urmeaza..... ?
In special ma intereseaza daca inspectorii sanitari au dreptul la 5 clase de salarizare in plus fata de cel stabilit pentru alti consilieri?
Ultima modificare: Luni, 20 Februarie 2017
juliaeva, utilizator

Alte discuții în legătură

Retributie pentru preluarea temporere a sarcinilor profesionalepoti fi retribuit daca preiei sarcinile de serviciu ale colegului pe perioada lui de concediu ? sch sch Va rog sa imi spuneti daca, si la ce articol , in Codul muncii sau in Legea salarizarii, pentru un angajat in sistenul bugetar, sunt stipulate ... (vezi toată discuția)
Marire salariu oana8989 oana8989 buna ziua.dupa noua lege a salarizarii asistentele de la cabinetul scolar ce apartine de primarie vor avea acelasi salariu cu cele de la spitalul ... (vezi toată discuția)
Gestiune comuna lenuta stan lenuta stan Pe data de 23 iunie m-am angajat ca vanzatoare la o societate comerciala din domeniul morarit-panificatie,care detine si 14 magazine in oras.Am semnat un ... (vezi toată discuția)