avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este luata in considerare diploma?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este luata in considerare diploma?

Diploma de licenta in psihologie este luata in considerare ca fiind de ajutor sau are vreun efect la marirea de salariu la un asistent medical generalist? Se poate considera asistent medical cu studii superioare persoana respectiva? Cum se procedeaza pentru a fi luata in calcul, se duce diploma la itm sau la spitalul in care lucreaza?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Miki_C , utilizator 18:48, 21 Februarie 2017
Copie de pe diploma de licenta nu se depune la ITM, ci la angajator.

Pentru o astfel de functie , nu cred ca vi se va lua in calcul diploma respectiva.

Pentru a ocupa un post de asistent medical cu studii superioare ar trebui sa fiti admisa la un astfel de concurs sau sa va fie transformat postul respectiv.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respectarea grilei de salarizare a asistentului medical MihaelaViorica MihaelaViorica Buna ziua! Am castigat un concurs ca asistent medical generalist, la un spital din Bucuresti. Cand am fost solicitata sa semnez contractul, salariul de baza ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Recunoastere drepturi studii si salariale didilinar didilinar Va supun atentiei o problema personala,legata de locul meu de munca. Impreuna cu doua colege am urmat studiile unei facultati de asistenti medicali generalisti ... (vezi toată discuția)