avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abuz sau legalitate?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abuz sau legalitate?

d-lor colegi.va adresez o intrebare.un prieten de-al meu m-a rugat sa-l ajut intr-o problema si sincer nu stiu cum sa-l indrum mai bine .la el la servici ,conducerea vrea sa faca o asa zisa "evaluare" a tuturor sefilor de servicii/birouri,directori,cu posibilitatea bineinteles de a-i putea schimba(asta de fapt se si urmareste).in firma sunt sefi care au fost numiti si altii care au dat concurs.prietenul meu a dat concurs si nu a fost numit.el mai trebuie evaluat?aceasta "evaluare"este legala sau abuziva?ce parere aveti poate sa nu se prezinte?ce poate pati?

Alte discuții în legătură

Procedura de ocupare a unui post vacant (functie publica din cadrul deconcentratelor) laura-olaru laura-olaru buna ziua, as vrea sa stiu care este procedura de ocupare a unui post vacant. In OUG 223/2008 se foloseste aceasta sintagma, respectiv \"procedura de ... (vezi toată discuția)
Numire in functie publica de conducere codreanuliviu codreanuliviu La un serviciu public fara personalitate juridca si fara autonomie financiara functia de conducere este de sef serviciu ,director sau amandoua (vezi toată discuția)
Sanctiuni disciplinare anavaida77 anavaida77 Buna seara, In institutia in care lucrez persoana care exercita functia de director general este o persoana care are o decizie cu acest continut : \"X, ... (vezi toată discuția)