In 2007 in urma unui concurs am castigat postul contractual de sef serviciu in cadrul unui serviciu public fara personalitate juridica si autonomie financiara in cadrul unei primarii. In anul 2012 am fost dat afara abuziv pe motiv politic. Am contestat si castigat procesul. Pe perioada cat postul meu a fost in litigiu postul meu a fost desfintat prin HCL. Tot odata a fost trecut in organigrama postul de director al serviciului de catre primar, fara o HCL. Titularul postului a fost numit fara a se tine un concurs ceea ce este contrar art 30 din codul muncii. In urma procesului prin HCL am revenit la locul de munca pe pozitia de sef serviciu dar toate atributiile mele au fost preluate de acest director .Am inteles ca un serviciu public fara personalitate juridica si autonomie financiara nu prevede functia de director . La restul primariilor despre care m-am interesat acest tip de serviciu public este condus de un sef serviciu si nu de un director.
Se poate desfiinta un post atat timp cat este in litigiu?
Un astfel de serviciu public , fara autonomie financara si personalitate juridica, prevede functia de director?
Multumesc