avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire și resurse
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire și resurse

Bună a-și dori dacă știe cineva actele de vânzare cumpărare se mai pot strica ?eu am avut o moștenire de la bunici iar ei acum nu mai sunt și un unchi fiind fiul lor tot ma amenință că îmi va strica actele și își va lua partea
Ati incheiat contract de vanzare cumparare cu bunicii sau ati dobandit casa prin mostenire?
Sunt chestiuni diferite.
Vreti sa vindeti bunurile mostenite? sau la ce vanzare va referiti?
Unchiul v-ar putea ”strica actele” daca se incalca rezerva sa succesorala si doar daca a acceptat mostenirea.
Când bunici erau în viata atunci am făcut act vanzare cumpărare acum după deces au ești certuri ca vrea parte ce ar putea face el acum cum pot sa ma apar eu
Am încheiat un act de vânzare cumparare

Alte discuții în legătură

Mostenirea daca exista testament bla bla bla bla buna ziua as avea o intrebare:bunicul meu a decedat si a lasat prin testament totul bunicii mele.tatal meu la fel e decedat deci unicii mostenitori am fi eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua bunicii mei au 3 copii, iar unul dintre ei este plecat ... Lavinia2710 Lavinia2710 Bună ziua Bunici mei au 3 copii ,iar unul dintre ei este plecat în Serbia de foarte mulți ani fără a mai reveni de mai mult de 12 ani în țară. Eu ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu clauza uzufruct viager F1PAR2 F1PAR2 Buna seara. Am si eu o problema. In vara anului 2004 am cumparat o bucata de teren de la bunica mea , cu conditia de a ma folosi dupa ce moare ea, eu neavind ... (vezi toată discuția)