avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recunoastere tacita vina angajator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recunoastere tacita vina angajator

Buna ziua,in luna septembrie 2016 mi s-a desfacut contractul de munca de catre angajator urmare a unor proceduri care pot sa afirm ca aveau ca unic scop indepartarea mea din firma din moment ce sesizasem ITM asupra unor aspecte asupra carora angajatorul nu vroia sa se conformeze.Ulterior m-am adresat Tribunalului pt anularea deciziei de concediere si implicit a celor doua decizii anterioare de sanctionare si am cerut instantei lucrurile normale care se pot cere si anume reincadrare si plata la zi a salariilor urmare a deciziei judecatoresti.Angajatorul vine cu o intampinare destul de stufoasa la dosar prin care recunoaste cu ''jumatate de gura"ca in principiu s-ar putea sustine caracterul echivoc al primelor doua decizii de sanctionare,caracter echivoc invocat de mine in cererea de chemare in judecata,si solicita instantei anularea acestora dar ramane ferm pe pozitii raportat la decizia de concediere, sunt acuzat in intampinare ca as fi fost o persoana care refuza sarcinile de servici,ca in urma cu ceva timp cand am avut un accident de munca as fi mintit asupra faptului ca firma a incercat musamalizarea lui,in fine multe minciuni la adresa mea pe care eu cred ca le-am''demolat'' prin raspunsul la intampinare pe care l-am depus la dosar prin care am solicitat paratei sa depuna anumite inscrisuri la dosar pe care aceasta nu a fost in stare sa le depuna,partea interesanta acum apare,in primul termen de judecata 15.02.2017,mai exact chiar in timpul sedintei parata depune prin avocat o nota scrisa prin care declara ca achieseaza in totalitate la pretentiile formulate de mine in cererea de judecata,lucru care in opinia mea nu este o situatie destul de des intalnita in litigiile de munca in care intervine concedierea.Intrebarea mea catre dvs este,raportat la situatia prezentata considerati ca s-ar impune in acest moment al procesului o cerere de acordare de daune morale din partea mea?

Alte discuții în legătură

Desfacere cim art. 61 lit a Shogun72 Shogun72 Angajatorul a binevoit sa-mi desfaca c de munca cu art 61 lit a, dar in decizie nu a mai scris si motivul pentru care am savarsit \\"abaterea disciplinara ... (vezi toată discuția)
Societatea solicita respingerea cererii de chemare in judecata. ContSters140202 ContSters140202 Buna ziua, Am si eu nevoie de ajutor. Am avut primul termen cu societatea care m-a concediat conf.art.65(1).Decizia de concediere nu mi-a fost adusa la ... (vezi toată discuția)
Decizie concediere necomunicata angajatului ,cum o contesti atunci? ContSters140202 ContSters140202 Va rog sa-mi spuneti daca o decizie de concediere,nu a fost comunicata angajatului ,nici trimisa prin posta si ulterior cand am primit-o ca anexa la citatie ... (vezi toată discuția)