Sustinerile angajatorului, cum ca v-ar fi comunicat decizie de concediere, trebuie sa o probeze cu borderoul corespondentei si dovada predarii la posta.
Impotriva deciziei puteti deschide actiune la tribunal ./ litigiu de munca, in termenul legal de la data comunicarii, urmand sa depuneti si dvs. dovezi cu privire la imprejurarile si data la care a/ti primit.o.
Buna seara,
Pai asta este ideea,ca nu am primit decizia emisa la 26.01.2010,decat astazi ,in copie,de la tribunal,depusa fiind de angajator,la dosarul pe care il am deja,pentru plati compensatorii .Ideea este ca decizia nu mentioneaza nimic din ce ar trebui,conf.art.74 CM.
Intrebarea mea era daca decizia,in aceste conditii,poate fi declarata de instanta,nula.
multumesc!
Obiectul actiunii care este ? ... daca nu ati cerut si anularea deciziei de concediere , este cam greu de facut (banuiesc ca prima zi de infatisare a trecut).
Nu am solicitat anularea deciziei pentru ca nu o aveam si nu aveam de unde stii ca nu respecta art.74 CM.Instanta nu se poate sesiza si sa o anuleze,pentru ca nu este mentionat nimic in decizie,decat ca se incheie contractul cu art 65.Parca asa spune codul muncii,ca daca decizia nu respecta termenii legali,devine nula.
Obiectul actiunii este plata sal.compensator,a preavizului neefectuat,)deoarece nimeni nu a spus ca am dreptul la preaviz,am aflat ulterior,),tichete de masa pt perioada preavizului si 5 zile lucratoare din ianuarie.
Multumesc,
1. Se poate deschide un nou litigiu avand ca obiect anularea deciziei de concediere si apoi sa se conexeze ambele dosare ....
sau
2. Daca nu a fost prima zi de infatisare, puteti cere instantei acordarea unui nou termen pentru a va modifica cererea introductiva.