avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietati

Am un teren intravilan care la primarie are suprafata de 1300m .Am fost sa fac cadastru pe acest teren si m-i sa spus ca parcela nu mai este de 1300m ,ca vecina care are parcela de teren langa mine a facut cadastru ,la care firma de cadastru m-ia luat din parcela 300m .Si acum proprietara parcelei a spus ca ce au zis cei de la cadastru e legal.Ce e de facut daca eu la primarie platesc pe 1300m care ai am pe actul de mostenitor

Alte discuții în legătură

Teren mai mare decat e prevazut in titlul de proprietate crocobadariky crocobadariky in titlul de proprietate este specificata supraf.de 300m patrati iar cand am vrut sa fac schita cadastrala pentru contract de vanzare cumparare sau gasit la ... (vezi toată discuția)
Achizitie teren felisana felisana Buna ziua! As fi interesata de achizitionarea unui teren in suprafata de 5-10 ari. Nu am mai cumparat niciodata si as avea nevoie de niste ... (vezi toată discuția)
Suprapunere titluri de proprietate ionfliundra ionfliundra Mostenesc un T.P.cu o suprafata de teren intravilan obtinut de mama mea pe baza legii 1/2000.In anul2007 am aflat ca unul din vecinii mei efectueaza cadastru ... (vezi toată discuția)