avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... schimbarea org. cercetare penala (ag.pol.jud.)
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

schimbarea org. cercetare penala (ag.pol.jud.)

Buna ziua. In calitate de inculpat intr-un dosar penal art 238 alin 1 si art 206 alin cp,in conditiile in care org. de cerc. pen. (ag.pol.jud.) ,este cercetat in ce priveste instrumentarea dosarului in cauza,in urma unei plangeri penale impotriva sa,se poate cere numirea altui org. cerc.pen. pentru continuarea cercetarilor in dosarul gresit instrumentat? Va adresez aceasta intrebare,deoarece tot ag. pol.jud. se ocupa in continuare de dosar,desi dumnealui este cercetat in alt dosar tocmai datorita instrumentarii gresite a acestui dosar.Pot solicita parchetului,numirea unui alt org.cerc. pen. care sa continue instrumentarea dosarului meu,deoarece consider nu va fi obiectiv pe mai departe in ce priveste speta mea,deoarece pt asta si este cercetat.Cu respect.

Alte discuții în legătură

Cerere recuzare org.judiciar cerc.pen.respinsa mary6 mary6 Buna dimineata.Desi am mai initiat un topic legat de acelasi subiect,si intrucat nu am primit nici un raspuns,va supun atentiei urmatoarele ;Deoarece urmarirea ... (vezi toată discuția)
Recuzare si incompatibilitate org cerc. pen mary6 mary6 Buna ziua. Va rog respectuos sa-mi raspunde-ti si mie explicit la urmatoarele intrebari: -1. Faptul ca org de cercetare care a instrumentat dosarul/cercetarea ... (vezi toată discuția)
Art. 83 ncpp-drepturile inculpatului mary6 mary6 Buna seara.Fiind inculpat intr-un dosar penal pt amenintare,in urma cercetarii penale defectuos instrumentate de pol. judiciar OUP,in urma unei plangeri penale ... (vezi toată discuția)